Post by nessfernsconquotab on Mar 5, 2022 10:44:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמאות משאב בלתי מוגבל ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
יכול לקרוס לחלוטין ורק התיקון הוא התקנה מחדש מלאה, מה שגורם לאבד את רוב ההתקדמות אם לא את הכול. מערכת שמירת הדוא"ל/הכניסה לחשבון מאוגדת גם היא ולא תמיד שומרת את מה שעשית
רק הורדתי את המשחק ואני אפילו לא יכול לטעון למשחק שהוא פשוט קורס.
בִּיוֹשֶׁר. נמאס לי מספיק מהמשחק הזה ומהמפתחים. הוצאתי כמעט 3 אלף דולר ושיחקתי בו יותר מ-1150 שעות. פעם אהבתי את זה כל כך, אבל עכשיו זה כבר לא כיף. המפתחים בלבלו RNG עם מיומנות, ומכפיל יחיד או קוסמטיקה פשוטה כתוכן.
איבדתי את השמירה שלי אחרי 140 ימים בגלל פיגור בדיוק כמו המשחק המחורבן הזה
זה משחק מדהים! אבל יש לי כמה הצעות, תוכל בבקשה להפוך את המשחק למשחק חצי לא מקוון? הוא אמר שזה משחק לא מקוון אבל אתה לא יכול לעשות הרבה במצב לא מקוון, אתה לא יכול יוקרה, לא יכול לשדרג חפצים, לא יכול ליצור ציוד, ועוד, אתה יכול לשחק את המשחק במלואו רק עם חיבור לאינטרנט, גם צור אופציה שבה תוכל להתחבר לחשבון האחר שלך, הפוך את אופציית ה-Reroll לציוד, ולבסוף, עשה קצת שיפוץ על ההתזה של פגיון לדלג, זה נמוך מאוד, אני מקווה שהמפתחים ישימו לב לזה
עדכון חדש מוציא אותי מהמשחק אחרי קצת דירוג זמני עד שהם מתקנים
אני יכול לראות שהמשחק הזה לא בשבילי. אני מאוד אוהב את העיצוב. בהתחלה זה היה משחק די טוב. אבל אז ברמה 30 לא יכולתי לעבור את זה. ניסיתי בערך חמש פעמים אבל עדיין לא הצלחתי לנצח את זה. ועכשיו הידיים שלי רועדות מכל ההקישות. אני מצטער שהשארתי ביקורת גרועה על המשחק שלך.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game رول پلیئنگ ifz
הרגשתי כאילו אני משחק מדריך אחד ארוך. המשחק דורש ממך להסתכל על תכונות חדשות ברגע שהן עולות, מה שנותן לך רק כפתור עובד אחד ללחוץ עליו עד שתספק את הדרישות שלו לתשומת לב. אם יש משחק ממשי מעבר לזה, לא כדאי להתאמץ בזה כדי להגיע לזה.
אני משחק ב-Tap Titans 2 כבר 3 שנים פלוס. אני נהנה לשחק את המשחק גם עם השינויים השונים שעוברים. עם זאת, החסרונות של המשחק מתאימים מאוד לשחקנים "תשלום כדי לנצח". אני חושב שהכרטיס לעונה צריך להיות זול יותר. בהתאם לפורמט זהה למשחק Supercell - Clash Royale, כאשר כרטיס העונתיות הוא 4.99 דולר ומבנה תגמול. אני חושב שהם צריכים להוסיף עוד שימושים ליהלומים כמו לאפשר לאנשים להוציא אותם על צרורות וחבילות מיוחדות או לקנות רסיסים.
וואו
למה אין קליק אוטומטי?
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Παιχνίδια ρόλων dha
Hotel Frenzy: Home Design ጀብዱ qtuz
שיחקתי במשחק במשך שבוע ונהניתי אבל עכשיו כל פעם שאני טוען המשחק שולח אותי בחזרה למסך הבית שלי אז אני אפילו לא יכול לשחק. אנא תקן זאת
Fairy adds נעלמו לגמרי... עדכנתי ושיחקתי כבר כמה שעות ועדיין לא ראיתי אחד, זה מאכזב ביותר. ההתקדמות הפכה הרבה יותר איטית. נא לתקן בלי בעיה להוסיף פיות בהקדם האפשרי! חוץ מזה, משחק מעולה.
אני מודה שזה נהדר אבל בכל פעם שאני מנסה לקנות משהו זה אומר שהרכישה נדחתה. גם אם יש לי מספיק כסף. בבקשה תקן את זה.
מעביר זמן יופי 🖒
משחק טוב למי שמשהמם
היה משחק נהדר אבל עדכונים הפכו אותו למשחק בסדר. תשלום כדי לשחק הפך להיות הכרחי כדי להתקדם מעבר לנקודה מסוימת וזה די מעצבן.
משחק ממש כיף במיוחד עם אוטוקליקר, ובלי זה,
טוב בהתחלה אבל משעמם אחר כך
Tap Titans 2: Clicker RPG Game משחק תפקידים blp
תמיכה נהדרת במשחק! עדכונים תמידיים! הרבה תוכן ומיומנויות לבנות להתנסות איתם. נהדר עבור בעלי חשיבה אנליטית ואלה שמחפשים משחק מרגיע ליהנות ממנו עם חברים!
זה סופר כיף אני לא יכול להסביר את זה <-- זה מה שהביקורת שלך מוגדרת אליו כשאתה בודק את המשחק, במשחק ומזהה רוצה לומר שאני מסכים לזה
האפליקציה קורסת הרבה מאז העדכון האחרון.
המשחק קורס בעת ההשקה לאחר עדכון 5.11.1 ומונע ממני להשתתף ולהתקדם בטורנירים
משחק לא רע. אני לא אוהב את זה כשאני בחופש ואני חוזר למשחק, אני לא מקבל ברוך הבא צעיר מאז שאתה נעלמת הנה כל הכסף שלך ברמות שירדת וכל הכסף שהרווחת אני כמעט ולא מקבל אותו אז זה מעצבן אותי.
מפסיקה להגיד לי לסקור הכל 5 שניות!!!
המשחק היה מהנה ומהנה. אבל בטורנירים, אנשים מתוסכלים כי חשבת שאתה יכול להגיע למקום הראשון ואז כמה דקות לאחר מכן, שחקן גונב את המקום הראשון. כאשר אתה בודק את הסטטיסטיקה שלו, אתה יכול לראות שהוא ללא ספק שחקן חדש וזה אמור להיות בלתי אפשרי עבורו להגיע לרמה הזו תוך דקות ספורות.. cheaters.. אתה נותן לנו לדווח עליהם אבל אני לא רואה שום פעולות.. המשחקים מבאסים בקטע הזה ואני שונא את זה. זה מתסכל. הסרתי את המשחק הנפלא אך הבזבזני הזה
שיחקתי בו לפני זמן מה (כמו דצמבר 2020) ועכשיו הורדתי אותו שוב כדי לשחק בו לזמן מה ואני בטוח שחיברתי אותו לחשבון Googleplay אבל כשנכנסתי אליו כבר אין להם אותו ( מסיבה כלשהי) אז אם המפתחים רואים את זה בבקשה תקן את זה אני יכול להחזיר את החשבון הישן שלי
מיאו
האם זה משעמם? זה יותר להתמקד לטחון דברים בטורניר כי אתה לא יכול להשיג במקום אחר (בקלות). השתתפות בטורניר היא מאוד כואבת כאשר אין לך ספירת בסיס גבוהה של שפריצים ומקורות מרובים להתקפות מתפרצות גבוהות. כי אתה לא יכול להשתמש בפורטל וללא רחמים על היותך לא מקוון! זו הסיבה שהרבה שחקנים נשארים מאחור. לפעמים אתה מקבל התאמה עם שחקנים שיכולים לקפוץ 300 שלבים מהשלבים המקסימליים האחרונים שלהם. זה נשמע מגוחך ורק אתה יכול לחכות לטורניר הבא. זה פשוט מרגיש מתסכל יותר מאשר ליהנות עם טיטאנים משעממים של שבט.
ה"יוקרה", איפוס ההתקדמות שלך, המערכת, המשחק מבוסס על, גורם לך לשחק כל הזמן את אותן רמות מוקדמות, במשך שעות על גבי שעות, רק להתקדמות מצטברת. במקרה הזה אפילו הוצאת כסף אמיתי לא עוזרת. במשחקי קליקר טובים, אתה תמיד מרגיש שאתה מתקדם, ולא נאלץ לאפס כל הזמן את ההתקדמות שלך. בינתיים, למשחקים שגורמים לך לאפס את ההתקדמות, בדרך כלל יש משחק נהדר. למשחק הזה אין אף אחד מהם.
אוהב את המשחק משחקים בו לפחות חודש או חודשיים. בשבועות האחרונים יש לי המון בעיות בניסיון לרכוש פריטים מהחנות עם אבני חן. זה די מקומם מכיוון שפספסתי פריטים והטבות רבות שרציתי לקנות. חוץ מזה אני נהנה מאוד מהמשחק, אני מאוד מקווה שאפשר לתקן את זה.
תמיד אהבתי את המשחק הזה בלי פרסומות אז זה טוב הדבר היחיד הוא כשאתה מתקדם רוב הזמן תצטרך להשתמש בפיות ואז אתה מקבל פרסומות אבל חוץ מזה המשחק ממש טוב
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Rollenspel wpn